Turneu ndërkombëtar në BERN (SUI) 100 Vjetori i Pavarësise se Shqiperise

Aller au contenu

Menu principal

"Blitz"

Turneu blic në kuadër te turneut kryesore u organizua me 22 dhjetor 2012 me pjesmarrjen e 6 shahistëve që luajnë në turneun kryesore dhe 6 shahistëve të ftuar.Turneu ishte interesant dhe me  plotë meritë vendi i parë i takoi kryemjeshtrit Vladimir Georgiev.
Tabela e përfundimtare:
1.GM Vladimir Georgiev 10 pikë
2.FM Murtez Hondozi 8.5 pikë
3.FM Avni Ermeni 8.5 pikë
4.GM Krasimir Rusev 8.5 pikë
5.FM Afrim Fejzullahu 7.0 pikë

6.FM Mahmut Xheladini 6.5 pikë
7.IM Peter Arnaudov 5.5 pikër
8.Nysret Krasniqi 4.0 pikë
9.FM.N.Melkumjanc 3.0 pikë
10.Rashit Rashiti 2.5 pikë
11.Mahir D. 2.0 pikë
12 SH.Koka 0.0 pikë

 
Retourner au contenu | Retourner au menu