Informata - Kupa e Evropes 2015

"European Club Cup 2015"  Shkup - (MKD)
Go to content

Main menu:

Nga Faqja e parë
Komenti i kapitetin të ekipes EXPIK të publikuar në rrjetët sociale mbas publikimit të listës së shahistëve:

Afrim Fejzullahu: "Edhe pse per momentin jemi ekipa e 31-te ne Start ne fillim te gares sipas rejtingut aktual dhe ndryshimit qe do te behet ne ekipin e shahut Expik do te fillojme kete gare ne vendin 27 apo 28 .Expikut dhe Deqanit ju uroje suksese ne kete gare te madhe dhe njekohesishte ju lutem te gjithe Shahisteve te Kosoves te pergatiten qe sa me mire ti perfaqsojne klubet e tyre".

Në klubin e shahut "Expiku" momentin e fundit u zëvendësua mjeshtri i Fides Murtez Hondozi me kryemjeshtrin Bullgar Delqev dhe sipas të gjitha gjasave kryemjeshtri bullgar do të luan në tabelen e parë dhe për herë të parë një ekipë kosovar në kupat Evropiane udhëhiqet nga një kryemjeshtër.
 
Back to content | Back to main menu