FSHSH - Olimpiada e 42-të e shahut Baku (AZB)

Aller au contenu

Menu principal :

Informata
Federata Shqiptare e shahut

Me propozim te trajnereve te Kombetares Muco & Seitaj dhe vendim te Komitetit Drejtues te FSHSH, date 31.05. 2016,

mbeshtetur ne rregulloren e FSHSH, sipas te ciles ne perberje te ekipit kombetar, merr pjese automatikisht Kampioni Kombetar, ndersa lojtaret e tjere i percakton trajneri i ekipit kombetar,

Ekipi perfaqesues ne Olimpiaden Boterore te Shahut Baku Azeirbaxhan, 1-14 Shtator 2016, eshte si me poshte:

Ekipi meshkuj:

1-Erald Dervishi
2- Dritan Mehmeti
3- Ilir Seitaj
4- Franc Ashiku
5- Llambi Pasko


Ekipi Femra:
1- Eglantina Shabanaj
2- Alda Shabanaj
3- Rozana Gjergji/ Cima
4- Bruna Tuzi
5- Suzana Kerciku
Meqense trajneri Seitaj , gjate diteve te Olimpiades do te luaje ne perberje te ekipit, KD vendosi mpjesmarrjen ne rolin e kapitenit per ditet e Olimpiades z. Aldo Zadrima.

 
Retourner au contenu | Retourner au menu