Kupa Evropiane e klubeve 2017

Go to content

Main menu:

Klubi i shahut "Hasan Prishtina"
Dardania Chess Club
Dy klube kosovare që konfirmuan pjesëmarrjen në kupen e klubeve për vitin 2017 janë:Klubi i shahut "Hasan Prishtina dhe Dardania Chess Club.
Gara këtë vit zhvillohet në Antalya nga data 7-15 tetor dhe deri me tani pjesëmarrjen e konfirmuan 36 ekipe.

 
Back to content | Back to main menu