@Ermeni

Avni ERMENI
Aller au contenu

Menu principal :

"Vizitorë të nderuar kaloni momente të këndshme nga vizita në webfaqen time përsonale, ku mund të gjeni informacione për aktivitetet e mia mirpo edhe informata për shahun kosovar...
Shumë lojëra aktuale mundeni të shkarkoni nëpër databaza,njëherit e keni rastin që në versionin pdf të lexoni edhe 4 libra shahu të përgatitura nga ana ime ku dy nga ato edhe janë botuar".Liga e parë e Kosovës 2018
Turnet dhe Garat ekipore
25 Gusht-2 Shtator 2018

Open Portugal 2018 3-10 shkurt 2018
Garat ekipore NLA (Zvicërr) 2-3 shtator 2017 xhiroja 6&7-të 14-15 tetor xhiroja 8&9-të
European Team Chess Championship  Crete (GRE) 27 tetor-7 nëntor 2017
Open Karposh 2017 1-8 prill 2017 Hotel Alexander Palac, Shkup(MKD)
Kampionati ekipor i Kosovës 15-22 mai 2017 Hotel Grand, Prishtinë (KOS)
Liga e parë e Kosovës 2017
avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu